10101

  • Настроение: cheerful

Цікавий та насичений видався день. Авжеж, від нього чекав чогось такого, але деякі події перевершили мої сподівання. Зокрема, відносно багато вдалося зробити в університеті, в котрий цього дня пару тижнів тому збирався не піти. Відразу в трьох напрямках відбулися суттєві позитивні зміни, а саме, багато вирішилось з поводу поїздки на олімпіаду, самий проблемний предмет перестав бути таким для мене і тепер за мною офіційно закріплена тема дипломної роботи. Все це можна було владнати й поодинці в різні дні, але, не може не радувати, що все припало на цей День. Тепер можна згадати й про інше.

Гадаю, насамперед треба почати з новин. Завжди полюбляю їх читати в цей день, бо взнаю багато цікавого й нового. Ось, на мою думку, сама важлива новина цього дня: „В Таврию возвращаются большие кошки”. Побачимо що з цього вийде, все ж мешкаю на третьому Таврійському мікрорайоні.

До речі, про великих кішок. Вчора отримав шість DVD-дисків з документальними фільмами й передачами про диких кішок, серед яких є дев’ять серій з „Дикої Африки” (“Untamed Africa”). Досить давно прагнув переглянути цей серіал після того, як прочитав про нього відгуки, і нарешті отримав таку можливість. Авжеж, не виключаю, що колись бачив його уривки по телебаченню і не знав, що це він. Ще раз щиро дякую відправникові за такий подарунок! Тепер, лише, треба знайти відповідний час для перегляду.

Але приємні несподіванки на цьому не скінчилися. Десь близько тринадцятої години тридцяти п’яти хвилин за вікнами почали пролітати поодинокі сніжинки, а на шляху додому в повітрі рясно кружляв сніг й землю вже покривав білий тонкий килим. Дуже цікаво було спостерігати з цим намаганням зими повернути владу. Згідно розповідям, двадцять один рік тому в цю пору ще лежав сніг, якого було не мало.

Під кінець, хочу зауважити, що назва цього запису складається з числа в двійковій системі числення, що складається з п’яти цифр, котрі також можуть заміняти логічні величини „правда” та „брехня”. До речі, цей запис також складається з п’яти абзаців... Поздоровляю всіх з днем сміху! Нехай буде в вашому житті побільше радості й поменше смутку. Радійте, якщо можете, а в такий день це не повинно бути складно. :)